Dragostea nu ne da dreptul sa gresim….

 

 

am vazut asta stiu e ca si cum as plagia…(nu se pune daca sunt de acord cu ce e in acest video) si chiar asa e cei ce gresesc sau cred ca iubirea le da dreptu sa faca rau celor din jur doar pt ca iubesc  inseamna ca nu iubesc cu adevarat ..nici eu …….(care ador sa scriu despre iubire, care iubesc iubirea asta , imi place sa simt ca cineva ma iubeste .., care iubesc neincetat pe toti din jurul meu ..poate pe unii chiar neconditionat)….eu nu stiu ce e iubirea pentru ca nu am iubit pe un baiat exagerat de mult ..relatiile mele nu au fost de lunga durata ….poate ca nici eu nu stiu sa iubesc….dar incerc…si chiar daca as iubi asta nu mi-ar da dreptul sa fac rau altei persoane doar pt ca eu cred ca acea persoana imi i-a iubirea….!

Haide-ti sa nu uram , sa nu credem ca asta ne aduce iubirea inapoi….sa nu traim dupa acel citat ” in razboi si in iubire totul e permis „!!ca nu e asa! parerea mea!

Reclame

2 răspunsuri la „Dragostea nu ne da dreptul sa gresim….

  1. frumos spus … indiferent prin ce trecem prin viata asta nu de da dreptul sa ne razbunam pa altii … iubirea e ceva frumos care trebuie sa deschida si nu sa inchida! iubirea adevarata e acel ceva de care prea putini au parte dar asta nu insemana ca tre sa ne pierdem speranta … ea e acolo undeva si asteapta acel moment …. acea scanteie 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s