Alcoolismul

am ales sa scriu despre alcoolism pentru ca in mare e o problema a societatii de care cred eu ca nu s-a mai vb demult,
Alcoolismul este o boala care are consecinte foarte mari, un viciu la fel ca tigarile, drogurile , (tigarile, acoolul, cafeaua si astea sunt droguri offf trecem peste ), jocurile de noroc si alte asemenea vicii(boli)
Sa te vindeci de alcoolism e greu ai nevoie de foarte mult sprijin , vointa, incredere in fortele proprii, tarie de caracter si mai ales treb sa admiti ca esti acoolic, sa admiti ca ai nevoie de ajutor ca sa rezolvi problema asta, pentru ca la inceput alcoolicii cred ca atunci cand consuma uita de problemele cotidiene, de aici si expresia aia ” imi inec amarul”, e stupid sa crezi ca acea cantitate de alcool iti rezolva problemele defapt iti mai adauga una.
Cauze? bn fie multi nu isi dau seama ca sunt alcoolici pur si simplu mai vor un pahar, porma inca unu si tot asa…asa ca treb sa te gandesti de 2 ori inainte de a gusta primul pahar….(acuma sa nu credeti ca sunt chiar nonalcool ..nu zic ca nu e bn un pahar din cand in cand dar nu sa devina obisnuinta ) Unii zic dese ori ca nevoile i-au impins sa devina alcoolici (ce stupid), majoritatea alcoolicilor sunt barbati (oare de ce? pentru ca barbatii sunt slabi din fire ) bn si mai sunt si femei hmm..anturajul si el contribuie la acest viciu…
Consecinte: hmm..aici sunt multe… cati barbati nu si-au violat fiicele cand erau in stare de ebrietate? cate accidente in care si-au pierdut viata destui oameni iar soferul era la fel in stare de ebrietate? cate femei nu sunt agresate de sotii lor cand acestia sunt alcoolizati?
Sunt mii de cazuri din astea in lumea asta toata dar foarte putini care accepta faptul ca au o problemasi cei mai putini sunt cei care depasesc aceasta problema!
Cam atat azi o sa revin cu completari:P

Reclame

Un răspuns la „Alcoolismul

  1. ehe cat astfel de probleme sunt in societatile actuale … insa inca ne tratam sau na macar incercam sa facem tot ce se poate! Indiferent de viciu trebuie sa fim constienti ca acesta nu face altceva decat sa ne ofere o satisfactie de moment si nu poate inlocui adevaratele noastre nevoi. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s