azi….zi de melancolie :P

HMm….azi iar am ajuns la concluzia ca mie imi plac complicatiile…..stiu ca am mai zis asta parca intr-un post…dar chiar asa e…nu pot sa am si eu o relatie cu cineva normal :))) o relatie ok ..pt ca eu imi caut numai relatii complicate…parca relatiile normale m-ar plictisi intr-un hal ….:))
e aiurea stiu..si azi n-am sa folosesc cuvinte pompoase nici descrieri …nici nimic…
…sunt trista da…m-am plictist sa-mi fac de lucru de una singura…in asteptarea lui Fat-Frumos :)) …adica na cand vin zile ca astea in care stau de una sg ma gandesc la toate persoanele pe care le-am cunoscut in mod intentionat sau ne intentionat…la cele la care am renuntat , la cele care m-am schimbat un pic….la cele pe care le-am uitat ..sau m-au uitat…in orice caz e greu sa pastrezi o leg de prietenie cand celalalt pleaca …cand schimbi mediu…si etc…
imi aduc aminte de cate ori am zis ca ..” lasa ca peste un timp n-am sa mai fiu singura”… mai eram ok la inceput ..ma obisnuisem asa de una sg…nu dai explicatii..nu te certi..nu suferi…nu tipi…nu te suna nimeni sa te intrebe „unde esti ?”..”la cat ajungi acasa”, cand iesiti si dastea .. mai pe scurt fara complicatii …da na..fara complicatii inseamna … sa te duci si sg la cumpataruri…sa te plimbi…sa iesi la plimare…sa vb la telefon fara sa-ti zica „te pup ai grija de tn ne vedem maine ” fara un ” noapte buna cu multi pupici ” ..fara ” sunt la tn in fata iesi pana afara ca vreau sa te vad” … fara nimic….si e aiurea….
de ce e aiurea? ca eu cred de multe ori ca problema e la mn…..din ce oare sunt facuta nush :))) adica nush e placut sa ai pe cineva ..si cred ca ar fi cazu sa mai las de la mn …sa nu mai fiu asa aroganta….
in fine in orice caz…azi e o zi de reculegere si de reexamiare a gandurilor :))) ce va iesi din asta voi vedea in urmatoarele zile .:))
un lucru e sigur sper sa numai am zile dastea ca azi in care sa fiu atat de melancolica :)))

2 răspunsuri la „azi….zi de melancolie :P

  1. Uneori mi-a fost greu să citesc literele din cauza fondului negru. Alteori din cauza intensităţii sentimentelor, care arată că nu-i chiar aşa de simplu să trăieşti, să vrei să te regăseşti în cineva. Cred că singurătatea e preferabilă unei prietenii de formă. Cât despre pretenţii, ele sunt de două feluri: îndreptăţite – dacă el nu-ţi e recunoscător că eşti prietenă cu el, nu te merită, neînţelepte – să aibă mâinile fine, de pianist, de afacerist etc…

  2. Pingback: azi….zi de melancolie :P - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s