„Roxana… ce faci?”

Stiti persoanele alea care atunci cand au ceva de spus le place sa te priveasca fix in ochi sa vada fiecare reactie pe care ai putea’o avea in momentul in care iti spune ?…

ehh fiti pe faza

…am un coleg care atunci cand imi vorbeste spune ….
” Roxana , ce faci?” si o spune atat de apasat ca nush te face sa fii atent si te priveste exact in ochi …. si ii vezi ochii clari si el ti vede pe ai tai ..e ca si cum ar vedea prin tine…. parca ar stii deja raspunsul la intrebarea pe care tocmai ti-a pus’o…. si tu stai si te intrebi ce raspuns asteapta … sau de ce se uita asa la tine…dar magia s-a dus … si tu ii raspunzi , dupa ce te-ai gandit deja ceva timp , cu un „bine” din ala fara nici o importanta … si apoi vraja se risipeste… el isi muta privirea trage un zambet … tu nimic… in cazul asta eu nimic… pentru ca deja nu te mai poti concentra…. decat la privirea lui clar…iar apoi dupa ce gata iti trece numai stii ce ti-a zis . ce te-a intrebat… daca ai raspuns sau nu.. e istorie….

totul s-a intamplat in 5 sec.

.. te-a intrebat ..l-ai privit …ai murmurat un „bine”… si gata fiecare la locul sau .. cu rolul sau.. cu textul bine invatat…. asa sunt actorii.. dau reprezentare cateva secunde, apoi fiecare la repetitii… incepe alta piesa … un alta scenariu… alti actori…. si viata merge inainte…
Dar ce vroiam sa adaug… ce se intampla cand si la telefon are aceeasi reactie?… zici ” alo , da ..” …” buna” si tu zici ” buna , carei treaba?”…. si el zice .. ” Roxana…” urmat de o pauza in care eu magandesc ce ar vrea sa-mi spuna… si zice…” ce faci?”… si iar ma gandesc …. raspund rapid ..” uite bine ..stateam …”…. dar parca deja imi amintesc magia… momentul in care el ma privea fix in ochi si nevoia de-ai raspunde disparea…. si asta e un lucrul pe care nu mi-l pot explica….

ori el joca rolul prea bine… ori n-am inteles eu scenariul….

Cred ca astfel de actori sunt foarte rari ….si ar trebui sa-mi stapanesc foarte bine rolul de inabordabila … si sa las magia sa se vada doar pe scena …. sa fie chiar un rol bine jucat si sa nu confund o piesa bine jucata cu realitatea care nu e chiar asa….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s