Sub orice criticaa:)))

Titlul e sctrict pentru mine… chiar asa sunt sub orice critica….. daca n-as fi iesit cam doua sau 3 weekenduri la rand as fi zis ca n-am viata sociala si de aia sunt pe facebook :))) mai mereu dar serios in cursul saptamanii in verific intr-una ..:)) asta pt ca in weekend nu am timp :)) deci m-a prins flama si pe mine serios :))) acuma vreau sa-mi fac niste poze noi… ca cele pe care le am s-au invechit deja :)) in fine ce sa mai zic sunt sub orice critica si ca nu prea ma ocup de invatat ba plaja .. ba concerte….
Super tare aseara la Voltaj am tipa .. cantat … batut din palme… hmm.. am ragusit .. dar nu-mi pare rau .. bn cand m-am intors am trecut prin niste emotii.. iar fac scandat :)) ma revolt de parca i-ar pasa cuiva :)) serios astia cu troleul te fac sa treci printr-un stress… deci pe langa faptul ca circula pana la 23 : 00 nici nu vin cand trebuie adica daca astepti troleul la city nu ai timp sa iei si celalat troleu de la big .. ORIBIL:))) TRIST ar trebui sa circule pana la 24 :00 sau cel mai bine toata noaptea :)) faci si economie pt ca numai dai banii pe taxi :))
Deci trebuie sa muncesc neaparat vara asta sa dua de carnet de soferi.. si poate cine stie vine si masina … deabe astept masina mea serios …
Chiar sunt sub orice critica :)):))

voi reveni si cu un post mai siropos .. cat de curand :)):* inca ma gandesc ce sa scriu …..
acum ma intorc la rezolvarile subiectelor de la SM (stiinta materialelor ) poate reusesc ceva azi :))
PUpaceala 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s