ce pot sa zic …

ma uit la mine si ma gandesc asa .. cum de raman sau ma simt singura….
majoritatea persoanelor din viata mea imi spun ca sunt prea dificila… in mare cred ca asa e .. ar trebuii sa le multumesc celor care inca imi mai sunt prieteni defapt cred ca asta inseamna prietenia … sa cunostii pe cineva foarte bine si in ciuda tuturor chestiilor sa vrei sa continui alaturi de acea persoana ……. deci inteleg ca daca inca mai am cativa prieteni aceia sunt cei adevarati.. sau cel putin pana la proba contrarie… si totusi asta nu ma face sa ma simt mai bine…
ma simt oribil nush daca e din cauza ca a inceput toata zapaceala asta cu examenele … sau pentru ca m-am plictisit sa n-am pe nimeni… sau pentru ca a plecat sora mea si casa asta e extrem de goala fara ea… (asta sigur e o cauza mi-e super dor de ea)… ori pentru ca ma simt data la o parte ….
Si e aiurea sa stii ca erai (la trecut) pentru cineva foarte importanta si deodata a aparut altcineva .. care te-a inlocuit… (si e aiurea cuv inlocuit pentru ca eu chiar nu cred c apot fi inlocuita …. „aici vb orgoliu”) uffff …..
NU ca eu chair sufar …. cred ca ar trebui sa fabulez ceva … da clar … nici nush de unde sa incep.. si cu ce sa incep….

„Liniile orizontului s-au inchis .. si pana ne vom revedea mai e o cale lunga…un drum mult prea intunecat .. o mare de amintiri .. si voci tacute ce se aud ca un ecou pierdut in vant …
si te-as striga de mii de ori ca sa-mi raspunzi o data ….si te-as iubi neincetat de m-ai iubi macar o data…. mi-e dor de-al vuietului glas .. mi-e dor sa ne lasam purtati de val… sa-ajungem iar pe culmi marete .. in asfintinuri si ploi razlete …
mi-e dor sa ma strige iubirea si sa-i raspund fara a ma gandi ca poate am sa gresesc … ca poate nu e ea cea buna … ci doar una inselatoare….
mi-e dor de ochii tai albastri.. verzi .. negri .. aramii… mi-e dor sa te ascult odata si sa-mi raspunzi tacit ca vii…. ca vi sa ne privim in fata fara regrete .. si minciuni… ca vi sa ma mai strangi in brate … ca vi ca sa ramai….
mi-e dor si tare as vrea s-apari ca trista-i viata cand nu-l ai pe cel pe care l-ai dorit sa fie in viata ta mereu .. si n-ai facut decat sa-l negi .. si sa-l alungi cu orice gand… de frica ca poate ai sa-i raspunzi si viata ta se va schimba… ”

gata cu fabulatia 😛 uff sper ca reactia asta a mea se datoreaza faptului ca am stat mult in soare azi :)….

2 răspunsuri la „ce pot sa zic …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s