Andrada are nevoie de noi!

Va apel la toti cei care au o inima mare si un suflet si mai mare .
Andrada este o fata tanara in varsta de numai 20 de ani care are nevoie de ajutorul nostru , din pacate in octombrie a fost diagnosticata cu leucemie acuta mielomonocitara(LAM4). Are nevoie de sange, grupa AB4 si puteti dona la sectia de transfuzii sange din incinta Spitalului Judetean Constanta, de luni pana vineri intre 7-11, specificand numele ei : Broasca Andrada Elena Spitalul Universitar Bucuresti Sectia HEMATOLOGIE . Mai are nevoie de bani pentru tratament care este foarte costisitor iar venitul familiei este prea mic, raportat la cheltuielile pt tratament.
Eu, apelez inca o data la omenia de care dati dovada intotdeauna, voi cei multi si anonimi. Sa ne facem o scara spre cer ajutand o fata tanara si frumoasa, un om care merita, un om, care ne-ar putea salva viata noua sau a celor pe care ii iubim. CONTUL UNDE POATE FI DEPUSA ORICE SUMA DE BANI PENTRU TRATAMENTE ESTE DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIA , PE NUMELE : BROASCA VIOREL , CONT : RO53BTRL01401201775351XX .
Orice picatura o sansa la viata !
Va rog eu mult !

http://broascaandradaelena.wordpress.com/#

Reclame

5 răspunsuri la „Andrada are nevoie de noi!

  1. Buna,
    numele meu este Alisa si sunt o colega de a Andradei de facultate. As dori sa iau legatura cu tine ca sa vb ceva f important. Crezi ca ai putea sa imi trimiti un email cu nr tau de tel.? Este f importanta!!! Multumesc

  2. Am vazut reportajul la Pro TV si am ramas profund impresionat. Aceasta fata are nevoie mai mult ca oricand de prieteni adevarati alaturi de ea. Sunt convins ca va trece peste aceasta cumplita si costisitoare boala. Multa sanatate Andradei!

  3. Sotul meu a fost diagnosticat acum o saptamana cu aceeasi forma de leucemie,Imi spuneti va rog mult cum se simte acum Andrada si ce pasi ati urmat?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s