Unii oameni…..:)

Unii oameni apar in viata noastra cand ne asteptam mai putin …din intamplare , coincidenta…sau pur si simplu destin… unii din ei ne lasa un suspin, altii sperante, unii aleg sa ramana , cu unii traim povesti iar cu altii aventuri …dar oamenii care conteaza sunt cei pe care ii astepti sa vina,si stii ca or sa vina…. pentru ca ei sunt aceia care au ales sa ramana in viata ta pentru o perioada lunga si nedeterminata si stii ca vor venii intotdeauna sa-ti impartaseasca lucruri, carora poti sa le spui despre tine fara sa-ti fie teama ca te vor judeca …. pentru ca stii ca te cunosc si te accepta asa cum esti….
Oamenii pe care trebuie sa-i pastrezi sunt oamenii pe care ii poti respecta si care te respecta , aceia care te vor si nu cei dupa care trebuie sa alergi…..aceia in care ai incredere si cu aceia cu care poti fii tu insati si nu aceia carora le prezinti acel „TU” ce crezi ca ii va atrage.

O lume in care nu poti fi asa cum esti este o lume in care niciodata nu poti traii cu adevarat!

Avem nevoie de oameni de calitate dar intotdeauna alergam dupa cantitati….si nu dupa calitati…suntem o lume care vrea superficialul dar pretindem intotdeauna realul…suntem cu totii tristi cand putem fii fericiti si uram cand defapt avem pe cine iubi… dar din pacate de aceste lucruri ne dam seama mult prea tarziu…..

ne trezim la realitate langa un om bun de nimic , frustrati si neimpliniti si ne aducem aminte de oamenii care ne meritau dar pe care nu i-am apreciat la momentul potrivit , suspinam si am vrea sa intoarcem timpul, sa ne intoacem la acei oameni…sa-i iubim asa cum ar fi trebuit…

am vrea sa schimbam tot dar prea tarziu….asta NU SE MAI POATE…!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s