Oare?

Ascultam mai devreme Michael Bolton – When a man loves a woman… si ma gandeam …oare mai sunt barbati care chiar iubesc?

…. acum pari interesat de tot de cat poarta la pantof, ce flori si ce parfumuri ii plac, daca ii place la mare sau la munte, daca vrea sa mearga in vacanta nush unde, ii spui ce frumoasa e in fiecare moment, o coplesesti cu atentii, esti grijuliu o iei de la munca chiar daca va plimbati cu troleul, vi la ea acasa chiar daca e 9 seara fara sa comentezi ca esti obosit sau ca maine ai treaba de dimineata, o inviti la film, cofetarie … club … ca dupa o luna sau doua…te comporti normal si numai incerci sa o impresionezi…uiti sa’i mai aduci flori, ciocolata uiti ca e frumoasa sau ca poate e tarziu si intuneric cand pleaca singura de la munca … nu o mai intrebi cum se simte? daca are nevoie de ceva?…nu mai faci dragoste te dai pe sex… fara planuri de vacanta fara viitor…ca mai apoi sa ramana doar sex si atat.
Asta e iubire?
E adevarat ca dupa un timp iubirea se transforma in dragoste si dragostea in respect , obisnuinta, recunostinta… pana si pasiunea dispare dupa un timp… dar cred ca durata unei relatii tine de amandoi… de cat se implica femeia si barbatul… daca unul numai lupta..atunci relatia… nu se mai poate numi relatie…ci chin!
Intotdeauna unul din lovers iubeste mai mult, lupta mai mult, se zbate pana numai poate, pana cand pune punct… de fel cei care se lupta cel mai mult o fac si de teama ca vor ramane singuri si tristi , ca nu vor mai gasi pe altcineva care sa umple golul lasat…iar cei care nu’si dau seama de ce au langa ei … sufera mai tare dupa ce relatia s’a terminat…
Sunt de parere ca intr’o relatie nu doar sex’ul conteaza…ca poate sa fie pasiune si etc dar daca pe celelalte planuri nu va intelegeti…atunci nu vad dc s’ar continua relatia ? Doar sa continue dar sa se numeasca altfel…fara gelozii idioate , certuri si toate cele.
Si mai cred ca atunci cand esti singur prea mult timp … risti sa te obisnuiesti asa si sa’ti fie greu sa te adaptezi la o viata in doi! Pentru ca femeile fac pe independentele si barbatii pe Don Juan…!

Un răspuns la „Oare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s