Razboi vs Razboi

 

 

Dupa o minunata absenta am  zis ca este cazul sa comentez un pic situatia asta politica in care ne aflam ( eu sunt in general apolitica )

deci am inceput sa citesc tot felul de postari despre  cum ar trebui sa mergem la razboi sau despre cum nu ar trebui sa mergem la razboi.

Parerile sunt impartite si sincer a mea este de partea celor care spun ca nu este razboiul nostru , de ce sa mearga tinerii nostri sa lupte pentru altii? americanii nu au soldatii lor ? Romania nu are soldati de trebuie sa recruteze tinerii intre 20-35 de ani care nu au nici o treaba cu razboiul? De ce trebuie sa distrugem si mai mult tara asta?

In orice caz daca ar lua tineri de unde i-ar lua? ca majoritatea sunt plecati in afara ? ei ce fac? vin in tara sa mearga la lupta sau ii iau straini sa lupte pentru ei? ce facem sarim in aer pentru ca ne bagam unde nu ne fierbe oala ?

ar trebui sa plece la razboi cine vrea.  de ce trebuie sa-i inrolam fara ca ei sa fie de acord? sunt multi care studiaza in diferite domenii care nu au treaba cu arme , razboi , front de lupta .

Si nu ii inteleg pe cei care au copii si sunt pentru a trimite tinerii nepregatiti la razboi , cum poti frate sa fi PRO cand ai copii acasa , probabil sunt mici de vrei sa moara copii altora intr-o lupta care nu-i a noastra . Rusia si America sa-si spele rufele intre ele , sa se lupte cu ce vor ei dar nu cu tinerii din Romania. De ce sa moara ei … si mai aud si fraza pentru libertate , ce de kkt sa afirmi asa ceva .

CAre LIBERTATE? noi romanii numai suntem liberi demult , nici nu stiu cand am fost liberi.

Traim intr-o tara secata de orice , tinerii nostrii invata pentru un loc de munca bun , termina facultati ca ingineria , medicina , etc si nu au unde se angaja , nu avem industrie , nu avem locuri de munca decat pe pile si cunostinte si oricat de bun ai fi nu ai unde sa te duci pentru ca nu ai pile sau nu ai bani sa iti faci firma ta sa ai unde muncii . Oare nu e mai bine ca Romania sa faca ceva pentru tinerii care ies din facultati si care pot scoate tara asta din rahat prin cunostintele acumulate in facultate , prin inteligenta  in loc sa-i trimitem la razboi sau in alta tara sa faca progrese?  Oare nu putem sa-i incurajam, sa-i tinem in tara si sa le facem conditii sa studieze sa aduca tara asta la un alt nivel?

Vad ca se trimit la inchisoare coruptii , m-au albit stirile cu Udrea , cum se spune cum iti asterni asa dormi, oricum ii inchid pe astia ca sa vina altii mai sugative.

Cand am mers la vot anu trecut am vodat crezand ca se va face ceva si pentru noi tinerii, nu m-am asteptat ca acel ceva era sa-i inrolam sa moara pe fronturi de razboi , intr-un razboi care nici nu e al nostru. Mare pacat.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s